BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. BİLGEHAN ERDEM’İ VİLAYETLER BİRLİĞİ ANAOKULU GÖKKUŞAĞI SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

Genel 19/04/2024 14:32

Belediye Başkanımız Sn. Bilgehan Erdem’i Vilayetler Birliği Anaokulu Gökkuşağı Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etti

Belediye Başkanımız Sn. Bilgehan Erdem’e, arasında kendi çocuklarının da bulunduğu Artvin Vilayetler Birliği Anaokulu Gökkuşağı Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ziyarette bulundu.
Makam odasında gerçekleşen bu ziyarette Başkan Erdem, belediyenin yaptığı işlerden bahsederken öğrencilerin dikkatle dinleyip sorular sorması yüzlerde tebessüm yarattı. Öğrenciler kendi elleriyle yaptığı resimleri hediye ederken, öğretmenler de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tablosu hediye ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.